Yoga tøj

Yoga, meditation og fritidstøj lavet af organiske og bæredygtige materialer. Et bredt udvalg af toppe, trøjer, jakker, bukser og meget mere med trendy designs og smukke, levende farver. Top mærker som Breath of Fire, Yogamasti, Aquith London, Curare Yoga Wear, Kamah, OGNX og Ånd i OM. Branded tøj til både kvinder og mænd med opmærksomhed på naturen, fordi folk og vores miljø er af største betydning for os. Tøj, der er for tykt, trækker ikke vejret, klamrer sig til dig eller hæver kroppstemperaturen, kan udlede dine tanker i stedet for at være til stede i det øjeblik.

I vores tøj kan du føle dig helt komfortabel.

Designerne og skaberne af tøj specialiserer sig i at designe funktionelle, komfortable og elegante tøj. Materialerne og tilbehøret er nøje udvalgt og opfylder derfor kravene til etiketten. Stofferne er bløde på huden og giver et godt udseende. Tøjet kan kombineres med hinanden, er tidløse og har ofte et kunstnerisk design.

Tøj er ikke bare en erklæring, men tøj skal naturligvis se godt ud, men også behageligt og ikke for dyrt, hvis det er muligt.