BODHI Yoga & Meditation produkter

Bodhi Danmark

Bodhi Danmark produkter til Yoga - Meditation - Pilates - Wellness

Bodhi produkter er inspireret af de århundreder gamle viden og traditioner. Fra forskellige yogakulturer skabte Bodhi en omfattende luksussamling, men alligevel overkommelige Yoga, Meditation and Wellness produkter. Bodhi vil gerne berige dit liv med bæredygtige produkter, som er designet og kompileret med yderste omhu.

Et godt produkt har evnen til at påvirke dit humør positivt og give dig en behagelig følelse. Design og kvalitet er en kunst i sig selv. Med yderste omhu kombinerer Bodhi de rigtige materialer til altid at tilbyde eksklusiv høj kvalitet med en unik karakter.

Overvejer du at købe yoga eller meditation tilbehør? Oplev den unikke Bodhi-kollektion. I vores sortiment finder du alle yoga og meditation produkter fra Bodhi og Yogitri.

Med Bodhi vælger du topkvalitet

Yogitri er distributør af Bodhi produkter og leverer et unikt udvalg af yoga, meditation og pilates produkter. Yoga-produkterne består af yogamatter, yoga bælter, yoga bolde, yogablokke, yogaposer, yoga bolsters, yoga tæpper og yoga tøj. Meditationsområdet består af meditationspuder, meditationsmåtter, meditationstæpper, meditationssjaler, meditationsbænke og meditationsstole. Pilates og fitness spænder består af fitness tøj, fitness bolde, fitness måtter og skum ruller.

Du kan bestille online via vores webshop Yogitri. Vi garanterer levering inden for få dage i hele Danmark.