Meditation tøj

Meditation tøj er tøj iført under meditation. Designet specielt til meditation, har dette tøj en afslappet og behagelig stil, som giver kroppen en afslappet stemning under meditation. 

Meditationstøj er ikke afgørende, men det er dejligt at bære behagelige tøj under meditation. Nogle mennesker bærer traditionelle meditationstøj, fordi de øger oplevelsen for dem, og andre elsker bare moderne stilarter og det faktum, at materialerne er 100% naturlige. 

Når du går til tilbagetog eller meditationsklasse, kan du vælge at bære en kimono eller en zenjakke. Dit tøj skal trække vejret og lade luft flyde til din hud. Det er bedst, hvis stoffene er lavet af naturlige fibre som bomuld eller silke og føles behageligt på huden.

Der er alle former for design til meditation tøj, afhængigt af typen eller form for meditation du er interesseret i. I vores kollektion af meditationstøj har vi moderne, komfortable meditationsbukser, meditationskjorter og meditationstoppe. For ekstra varme og komfort, kan du forbedre din meditationsdragt med et blødt meditationstæppe eller meditationstæppe.