Meditation produkter

Meditation er en vigtig og væsentlig del af yoga. Uanset om du er ny til meditation eller allerede avanceret, kan meditationsværktøjerne til meditation variere. Uanset om du har brug for en meditation pude, en meditation bænk eller en zabuton at sidde i, er der dusinvis af meditationsværktøjer til at personliggøre og perfekt dine meditative øjeblikke. Yogitri er forpligtet til at sælge en bred vifte af højkvalitetsmeditationsmaterialer for at gøre plads til dine egne specielle meditationsmomenter.

Yogitri har mange meditationsprodukter fra mærker som Bodhi Yoga og Yogitri fra øjnene til meditationstæpper.

Bodhi Yoga meditation paletten er af høj kvalitet udseende. Meditationsprodukterne produceres i Tyskland under høje kvalitetsstandarder. 
Vi fremstiller vores egne meditationsprodukter med vores eget mærke Yogitri i Indien. Yogitri-meditationsområdet består udelukkende af biologiske materialer og overholder alle ISO-standarder. Disse standarder er baseret på respekt for mennesker og miljø.

Således tilbyder vi det største meditationstilbud i Europa. Opdag hvilke produkter der er tilgængelige for at gøre dit meditationsmoment så behageligt som muligt.